sábado, 7 de agosto de 2010

Fent les maletes!

De Chicago a Los Ángeles, d'Illinois a Califòrnia, del llac Michigan a l'oceà Pacífic. Això és el que farem durant els propers dies en Xavi, en Guillem i un servidor. Fa mesos que portem planejant el viatge (tot i que de fet no es pot dir que el tinguem massa planejat xD) i demà, diumenge 8 d'Agost de 2010, és el dia D. Ens hi estarem fins el dia 25 i la intenció és que sigui una de les més grans experiències de la nostra vida.

Durant aquests 17 dies anirem al nostre aire. Només tenim els bitllets d'avió, el cotxe de lloguer i les reserves als hotels de Chicago i Las Vegas. Per tant, l'itinerari l'anirem triant sobre la marxa, depenent de les coses a fer i les ganes de conduir del dia a dia. Això sí, el nostra full de ruta és la llegendària Route 66 i, per tant, hi ha certs llocs on hi passarem sí o sí, com les ciutats de St Louis, Oklahoma City, Amarillo o Santa Fe, les bastes zones desèrtiques dels estats de Texas, New Mexico o Arizona, o increïbles parcs naturals com el colossal Gran Canyon. En total, són més de 4000km els que haurem de recórrer amb el nostre Chevrolet Impala.



Des d'aquest bloc miraré d'escriure a diari els nostres passos, tot i que tot dependrà de si els motels on ens allotgem disposen d'internet. Bé, ens veiem a Chicago, també coneguda com "the Second City" o la ciutat del vent. Ciutat d'Al Capone i Eliott Ness. Dels mítics Bulls de Michael Jordan. Chicago que, per cert, significa fort o poderós en la llengua dels indígenes Potawatomis.

3 comentarios:

  1. Des de Hesseng us seguirem :-) Que tingueu un viatge magic!

    La família Cusidó-Kristensen

    ResponderEliminar
  2. Bon dia!!,
    Amb l'Àngels voliem haver-nos depedit de tu però el "fenómeno" jugava a Vidreres ahir a la tarda i no va poder ser. Esperem que el viatge sigui com l'heu pensat i que arribeu a Itaca sans i estalvis. Ja us anirem seguint per el blog.
    Una forta abraçada!!!

    ResponderEliminar
  3. Hla aventurers!!
    la matilde ja em va explicant què tal tot per aqui, tot i això mha encantat la idea del blog!
    ja anire passant per aqui i llegenit com va la ruta!
    segur que el viatge no serà com l'heu planejat, segur que és millor!!

    un petonàs als tres!!!;)

    pd: sibi aviam que em portes de rgal!! jejeje

    ResponderEliminar