lunes, 9 de agosto de 2010

Dia 2: Chicago (Illinois)

Avui ens hem aixecat cap a les vuit com nous. Ens hem dutxat, hem esmorzat un espectacular buffet lliure, on destacaven uns deliciosos donnuts de xocolata i un suprem cafè aigualit (de fet, els donnuts i el cafè és l’únic que hi havia :P), i hem tornat al centre ciutat per adquirir un pass pel bus turístic. A bord del bus hem anat veient tota la ciutat.


Primer hem anat cap al sud per veure històrics gratacels com ara el de l’hotel Hilton, hem passat per davant del majestuós estadi dels Bears (futbol americà), hem recorregut el Milennium Park pel litoral del llac Michigan, ens hem dirigit al nord per admirar la Golden Coast (barri més ric de la ciutat, on els lloguers arriben als 200.000$ al mes) i la majestuosa Hankock Tower (per mi, el millor gratacels de Chicago) i hem baixat per pujar dalt la Sears Tower, el gratacels més alt dels EUA i, fins el 1998, l’edifici més alt del món. La veritat és que ens ha decepcionat una mica. Des del pis número 103 (hem pujat en un ascensor que ha tardat menys de 60 segons en pujar 100 pisos) teniem una bona panoràmica, però ni molt menys compensa els 15 fuckin’ bucks (= dollars xD) que hem pagat.

Després de menjar uns Mc Nuggets, hem anat a passejar per la Magnific Mille (un tram de l’Av. Michigan) que ve a ser com la 5a avinguda de New York, allà on es concentren les millors botigues. Hem estat jugant als nous Ipad i Iphone4 a l’Apple Store, entre d’altres. Després hem tornat al parc Millenium per contemplar l’espectacle de les fonts de Buckinham (molt decepcionant) i hem agafat el tren per tornar al motel i despedir-nos de la ciutat. Hem sopat uns plats de pasta a una pizzeria propera i cap a dormir, que demà iniciem la ruta!

1 comentario:

  1. Hola chicos, soy freddd del otro blog, os digo la web del hh donde viene la dirección de oklahoma para que podais ir a disparar. que envidia me dais jodios. jeje, os seguiré a ver que tal os va.

    http://www.hhgunrange.com/defaultmain.htm
    www.viajeruta66.es

    Saludos.

    ResponderEliminar