sábado, 14 de agosto de 2010

Dia 7: de Shamrock (Texas) a Santa Rosa (New Mexico)

Avui un dia mes, amb 24 hores hem creuat un nou estat. No hi ha estat que sens registeixi!
Ens hem despertat a l’est de Texas i ja de bon mati per esmorzar hem anat al McDonald’s, sona extrany començar el dia aixi pero es economic i l’esmorzar que donen a diferencia del dinar o sopar es bastant correcte.

Despres hem continuat el nostre cami cap a l’oest direcció Amarillo i cap a mitg mati hem visitat “Palo Duro Canyon”, la veritat es que no es gran cosa i suposo que quan arribem al “Grand Canyon” el “Palo Duro” no sera res en comparació. Entre una cosa i l’altre sens han fet les 2 de la tarda i hem decidit anar al Big Texan, que es un restaurant molt famos d’aquesta zona ja que si t’aconsegueixes menjar un entrecot de 2kg amb tots els acompanyaments que porta el dinar et surt gratis, a la serie dels Simpsons en Homer ho intenta i diria que ho aconsegueix, a nosaltres ni sens ha passat pel cap intentar-ho, us recordo que no vam poder ni amb una amanida de les que preparen aqui amèrica. Mentres dinavem tambe hem escoltat una mica el barça per internet, hem enviat un sms a Rac1 pero no sabem si l’han llegit algu ho ha escoltat?

Despres de dinar ens hem dirigit a una botiga molt gran d’aqui Amarillo, especialista en botes, barrets i roba de cowboy. Hem entrat convençuts en comprar-nos un barret de cowboy cada un pero al final hem sortit sense cap ni un, aixo si hem comprat semarretes que almenys si farem servir. Abans de marxar d’Amarillo hem anat a una botiga d’antiguitats que a resultat ser mes gran del que ens pensavem, si podia trobar de tot pero el que nosaltres buscavem eren matricules i finalment n’hem trobat! De moment en tenim de texas haviam si mes endevant en trobem d’altres estats.

Continuant el recorregut hem parat al “Cadillac Ranch” que es una especie d’obra d’art que consiteix en 10 cadillacs mitg enterrats i tot pintats amb esprais, aquest monument te tota una historia al darrere, que si la voleu saber haureu de mirar a la wikipedia, jo hem limitare a dir que si mes no es una foto curiosa.

Ja cap a la tarda i abans de cambiar d’estat i pasar a New Mexico, hem pasat per un poblet anomenat “Vega” on celebraven una especie de festa major pero molt a la texana amb una competició d’habilitat de cowboys on fins i tot hi havia nens d’uns quatre o cinc anys d’edat amb el seus barrets blancs de cowboy i un domini acollonant dels cavalls. Al voltant del trancat de la competició tot el poble observava des de la part posterior de les seves ranxeras mentres reien i bevien cervesa.

El proxim poblet a visitar a sigut “Adrian” que es el punt intermitg de la ruta, on queda tanta ruta 66 per recorre com la que ja s’ha fet.

Poc despres d’aquest ultim poblet hem entrat a New Mexico on fins ara l’unic que hi hem fet a estat buscar motel. Demà direcció Santa Fe i Albuquerque!

2 comentarios:

  1. Bé bé, ja he trobat el poble d'Adrian pel google maps! Està al mig del no res!

    Vigileu no us quedeu sense gasolina en mig del desert eh??? XD

    A veure la colecció de matricules que porteu eh??? (una per mi!!)

    Vinga Cracks, seguiu pasant-vos-ho bé!
    I tranquils que el Barça el dissabte que ve remonta!

    ResponderEliminar
  2. Molt rebé!!
    seguint els vostres passos des de Palau!
    Un petonàs pels tres*

    ResponderEliminar