jueves, 12 de agosto de 2010

Dia 5: de Lebanon (Missouri) a Bristow ( Oklahoma)



A la ruta d’avui hi havia poques coses a veure per això hem aprofitat per fer quilometres, hem deixat enrere l’estat de Missouri, hem passat per l’estat de Kansas ( 13 milles només ) i hem entrat a Oklahoma. Ens hem despertat a les 8 com cada dia mes o menys, després d’aprofitar l’internet de l’habitació una estona hem anat a busca un lloc per esmorzar , ja que l’únic que tenia el motel era una maquina de cafè atrotinada. Al sortir de l’habitació em comprovat que el calor seguia apretant com el dia anterior arribant els 41 graus al migdia.

Hem esmorzat unes galetes al bar d’un super a mitg camí de Joplin. La primera parada del dia a sigut a Sprinfield ( el segon de la ruta) on hem visitat una impressionant botiga de pesca i casa, més que una botiga era un parc temàtic , tenien fins i tot un cocodril de veritat dins la botiga, un cop vista tota la botiga ens em dirigit direcció Tulsa que era la destinació d’avui.

Durant kilòmetres i kilòmetres la ruta ha sigut recta i més recta, sense cap poble , sense res a veure només camps d’herba amb vaques pasturant. Hem parat a Carthage ( un poblet al mitg del no res ) a un pizza hat a dinar, uns dels pocs restaurants que hi havia per aquesta zona. Despres de dinar em seguit fent kilòmetres, per aquesta zona hi havien diferents gasolineres antigues mitg abandonades i altres coses per veure.

Abans d’arribar a Tulsa al poble de Catoosa hi ha la famosa balena de color blau de la ruta, pensàvem que seria fàcil de trobar , doncs em donat voltes i voltes per trobar-la , quan ja ens donàvem per rendits l’hem trobat sense voler. Un cop fetes les fotos ens hem posat en marxa cap a Tulsa ( segona ciutat més gran del estat d’Oklahoma). Jo nose on s’amaga la gent , però la ciutat estava morta , no hi havia ningú pels carrers, tot tancat i molts pocs cotxes i mira que la ciutat era gran. Vist l’èxit de la ciutat hem decidit fer més kilòmetres, hem anat fins al poble de Bristow a mitg camí d’Oklahoma City, durant aquest recorregut ens a passat l’anècdota del dia. Anàvem a la velocitat correcte segons el gps ( unes 62 milles ) i de cop i volta veiem que darrere nostre hi ha un cotxe de policia amb totes les llums obertes que ens feia parar. Hem parat i ens a dit que anàvem massa ràpid, que en aquesta zona hi havia un tram que s’havia d’anar més a poc a poc. Ens hem acollonit una mica però l’home anava molt de bones i a dit que marxessis i que ens anés molt be el viatge.

Al final hem arribat a Bristow a un motel que el porten uns indis, però no està del tot malament, per variar hem anat a sopar al Mc Donals .

Dema anirem a Oklahoma City a disparar una mica i veure la capital de l’estat.

Ja hem fet uns 1500 kilòmetres contant també tots el kilòmetres que hem fet quan ens perdem o ens equivoquem , que sol passa cada dia un parell de cops, però aquesta és la gracia de la ruta.


2 comentarios:

  1. Bon dia !!!!
    El Xavi i la Mónica us segueixen cada dia, jo a partir d'avui d'alla on estem.
    Ostres molt currat tot el diari de la ruta.
    Passe-ho molt molt be.
    Petons Matty.

    ResponderEliminar
  2. jajajajaj....

    La policia, i no hos han tret del cotxe i hos han atoñinat? seria una experiencia nova!

    A més d'un el recordu acollonit amb els mossos d'esquadra, y hos imagino = pero parlant spaninglish!

    ResponderEliminar