domingo, 15 de agosto de 2010

Dia 8: de Santa Rosa (New Mexico) a Grants (New Mexico)



Avui ens hem despertat a l'hora de sempre a una habitació com la de sempre, nose com s’ho fan però les habitacions dels motels que anem son totes casi iguales.
EL paisatge ja a canviat bastant des de que vam sortir de Chicago, al principi eren tot camps i més camps d’herba, a cada poble que passàvem es veien les típiques cases amb el pati d’herba a davant i sense tindre cap balla que separi una de l’altre i amb la canasta davant de garatge. Ara el paisatge ja es molt diferent ens anem trobant alguns pobles casi abandonats, on no si veu ningú i els camps d’herba en canviat per camps casi desèrtics i muntanyes.

Avui no ens podem queixar del esmorzar del motel , hi havia forces coses, hem esmorzat uns gofres que ens el fèiem nosaltres mateixos. Un cop esmorzat ens hem dirigit direcció Santa Fe capital del estat de Nuevo Mexico. La ciutat de Santa Fe és completament diferent a la resta d’ Estats Units, un cop allà no sembla que hi estiguis, molta gent parla espanyol ( o algú semblant ) molts cartells estan amb espanyol i les cases son molts diferents que la resta d’Estats Units.
Santa Fe és una ciutat molt turística plena de botigues d’art , joieries i botigues d’escultures , es tot caríssim, és a dir hem mirat les botigues no hem comprat res. Per dinar hem dinat a un restaurant que era com un Mc’ Donals a la mexicana, un cop acabat de dinar ens hem dirigit cap a Alburquerque, hem anat el cas antic, que es igual que Santa Fe però més cutre, la resta d’Alburquerque ja s’assembla més a la resta d’Estats units. A Alburquerque hem comprat algun subvenir de la ruta ja que a partir de dema ens desviem de la ruta i no sabem quan la tornarem agafar, anem cap a Arizona on visitarem el Canyon the Chelli, el Monument Valley i el Gran Canyon.

Un cop hem sortit de Alburquerque anavem amb l’idea de busca un motel a prop, però els pobles que venien desprès eren desèrtics i mitg abandonats i no tenien motel, hem fet uns quants quilometres més fins a Grant un poblet que numes te restaurant i motels ( nose don deu sortí tanta gent per omplir tots els motels). Hem vist un motels que tenia piscina i jakizzi interior i sortia més o menys al mateix preu que els motels dels altres dies. Abans de anar a sopar hem anat a la piscina i jakuzzi, després hem anat a sopar per variar una mica a un restaurant que es deia Mc Donals.
Dema marxem de l’estat més diferent dels estats units ( dels que hem vist ) i ens dirigim que cap al desert d’Arizona.

1 comentario:

  1. Tridente!!!

    Quin fart de fer quilometres que esteu fent!!!! De moment veig que tot bé i que tornareu amb les maletes plenes de souvenirs i coses del viatge eee!!!
    Segur que amb algun quilo de més amb tant Mc.Donald eeeee!;)

    Que tal el cotxe? Es comporta bé???

    Ja m'ensenyareu com heu millorat l'anglès, amb un toc yanqui!!!!


    Inga nois, a fer bondat eee!!!

    ResponderEliminar