martes, 24 de agosto de 2010

Dia 15: de Las Vegas (Nevada) a Needles (California)

Com que ahir no vam sortir de festa, avui ens hem aixecat a una hora decent. Hem decidit de quedar-nos a dinar al bufet de l’hotel ja que al ser clients ens feien un 25% de descompte i ens sortia molt bé de preu. Per tant, teníem tot el matí lliure, i l’hem aprofitat primer veient el partit de bàsquet entre Espanya i els EUA a la zona d’apostes esportives del casino i més tard jugant a la ruleta, on en Xavi ha estat molt afortunat i, quan ja no li quedaven pràcticament fitxes, ha apostat pel número guanyador i li han tocat gairebé 50$ (una quantitat menyspreable estan a Las Vegas, tot s’ha de dir). Després, cap a les 14h, hem dinat i tot seguit hem marxat destinació Kingman per tornar a enganxar amb la ruta 66.

De camí hem tornat a passar per la presa Hoover, aquest cop de dia, i després d’una recta de més de 100km arribàvem a Kingman. Un cop allà hem agafat la 66 cap a l’oest. Hem passat per un seguit de montanyes desèrtiques i ens hem aturat a Oatman, un petit poblet perdut on només s’hi arriva mitjançant la 66, concretament un tram on la carretera es troba en un estat bastant lamentable. Sorprenentment, el poble és encantador. Només té un carrer principal que recorda al far west de les películ•les, amb tot de cases de fusta, un hotel demacrat dels anys 20, una “general store” i un parell de tavernes. Precisament hem entrat a un dels bars (fosc, podor de cervesa) a fer unes partides de billar per passar l’estona.

Tot seguit hem sortit d’Oatman continuant la 66 i ens hem aturat a un motel correcte (regentat per un indi) de la següent localitat, una ciutat de nom Needles, ja a Califòrnia. Hem anat a sopar natxos i fregits a un Denny’s, després de fer-nos un bany a la piscina del motel, per finalment anar a clapar a mitjanit.

No hay comentarios:

Publicar un comentario