martes, 17 de agosto de 2010

Dia 10: de Mexican Hat (Utah) a Tuba city (Arizona)


Aquest mati ens hem despertat a la tenda de campanya que per dins era pot ser de les millors habitacions de les que hem estat si no fos perque no hi havia porta de lavabo i al despertar-nos ens hem trobat sense aigua a la dutxa un parell d’inconvenients bastant molestos. Hem esmorzat al bar de l’hotel que era un edifici construit sota un penya-segat, uns “pancakes” o esmorzar “ranchero” amb ous ferrats, això va a gustos.

Ja amb la panxa plena ens hem dirigit cap a “Monument Valley” que hi estavem relativament a prop. “Monument Valley” s’hi han rodat molts westerns entre altres pel•licules, pot ser es per això que al visitar-ho un te la sensació de ja haver-ho vist abans tot i que en persona es molt mes impresionant, ja que pots veure des de la part d’abaix aquests enormes pedruscos que s’aguanten de manera sorprentent dempeus al mitg dels camps del desert d’arizona.

Al visitar la botiga de souvenirs ens hem trobat amb els primers catalans des de que estem en terres americanes, eren un grup d’unes 10 o 12 persones que viatjaven amb familia.

Per recorre tota la vall la nostre primera intenció ha estat fer un tour guiat, però quan ens han demanat 70$ per persona ens ho hem replantejat i hem decidit probar sort amb el nostre cotxe que tot hi estar molt ben preparat no es per anar en camins sense esfaltar (es similar a un BMW full equip, pero d’una marca americana que no haviem sentit en la vida “Buick”), i la veritat es que a part d’algun que altre sotrac encara ens ha anat prou be, s’ha de dir que ha valgut la pena fer-ho per el nostre compte.

Una vegada acabada la visita era vora mitgdia i com que haviem esmorzat força be hem decidit agafar el cotxe i fer quilometres fins a “Page” on hem dinat vora les 3 de la tarda i despres hem fet una visita rápida al museu que hi ha al costat de la central eléctrica on hi ha construida una presa i un pont metàl•lic al mitg d’un canyon anomenat “Glen Canyon”, despres d’això hem decidit que per no tornar a tenir problemas amb trobar motel el buscariem mes d’hora que ahir hi com que demà hem de visitar el Grand Canyon hem baixat fins a la ciutat de “Tuba City” on ens trobem en aquest moments preparats per anar a dormir i agafar forces per la visita de demà.

1 comentario:

  1. Holaaaa!!

    Això dels videos hem trobat que és molt bona idea per tant si podeu aneu-ne fent uns quants! ;)
    I molt bé reporter joan, perquè en sibi deixa a desitjar! jejeje

    Res... només això!! seguiu amb l'aventura!


    un petonàs!!!!

    ResponderEliminar