martes, 24 de agosto de 2010

Dia 14: Las Vegas

Avui ens ha costat més despertar-nos ja que la festa d’ahir va acabar tard , però com que feien el barça a les 11 del mati hem fet un esforç i ens em despertat ( en Muria ja feia estona que estava llevat) hem disfrutat amb el barça, mirant-lo amb alguna dificultat per Internet ,però l’hem aconseguit veure millor del que pensàvem.

Ja que estàvem uan mica mandrosos ens vam quedar tot el mati a l’hotel, vam dinar al bufet del mateix hotel ( no estava tan be com el de Luxor però per 15 dòlars està perfecte). Amb la panxa plena vam agafar el cotxe i vam aparcar al hotel Tresoure Island, com si fóssim clients de l’hotel i vam començar a visitar tots els hotels. El Wynn, Encore, The Mirage, The Venetian i altres, també hem visitat una zona més antiga de les Vegas el carrer Fremont, en aquest carrer hi ha una pantalla que cobreix tot el sostre del carrer i cada quart d’hora posen algun videoclip.


Un cop estàvem tan cansats de caminar i d’aguantar la insuportable calor que feia ens hem dirigit cap a l’hotel amb la intenció de descansar una estona i després anar a veure 3 o 4 hotels que ens faltaven i l’ambient que hi havia a la nit pel carrer. Després de descansar una estona en Guille i jo hem tornat cap al centre ( en Joan s’ha quedat a l’hotel a descansar). Un cop allà hem visitat segurament l’hotel més conegut de Las Vegas , el Bellagio i hem vist l’espectacle de les fonts ( és l’espectacle de fonts més gran del mon).

Quan les cames ja no podien més ens hem dirigit cap al nostre hotel allà hem sopat al McDonals ( a la 1 i mitja de la nit ) i després hem anat cap al casino mitja hora abans d’anar a dormi.

Avui ha sigut el dia que hem caminat més de tot el viatge, sembla que però entre anar d’hotel a hotel i visitar-los per dins fas molts kilòmetres, però el dia ha estat molt be , amb una nit més relaxada que la d’ahir.

No hay comentarios:

Publicar un comentario